Debatten en lezingen

Suzanne Weusten geeft lezingen over haar boek en treedt op als dagvoorzitter en moderator van debatten.

Op 8 november gaf  ze een lezing in debatcentrum de Buren in Brussel.

https://www.deburen.eu/programma/4582/waarom-doen-slimme-mensen-stomme-dingen

Op 31 januari 2018 gaf  ze een lezing over de dwaalwegen van het denken in de Hanzehof in Zutphen. 

Op 16 november 2017 vertelde ze over Wij zijn slim in het Dolhuys in Haarlem.

Op 19 oktober 2017 presenteerde ze Wij zijn slim in Zutphen en overhandigde ze het eerste exemplaar aan Douwe Draaisma.

Op 17 november 2011 presenteerde ze de Psyche Mediaprijs 2011, een initiatief van het Fonds Psychische Gezondheid.

Op woensdag 9 november 2011 trad ze op als dagvoorzitter van Masterklasse in de lift, een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Hollandsche Maatschappij der Wetenschap, over de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. 

Op zaterdag 28 mei 2011 trad ze op als moderator van een debat over E-books in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, georganiseerd door de Stichting Lira, de auteursrechtorganisatie voor schrijvers en vertalers en journalisten.

Op 2 november 2010 interviewde ze Douwe Draaisma in het Academiegebouw in Groningen, ter gelegenheid van zijn Vergeetboek.

Op 1 oktober 2010 modereerde ze het debat voor de uitreiking van de Psyche en Meidaprijs 20109. 

Op 16 maart 2010 was ze dagvoorzitter van een studiemiddag over ZZP'ers, bij de SER in Den Haag. Zelfstandig ondernemers, politici, wetenschappers en vertegenwoordigers van de vakbond discussieerden over de opmars van de Zelfstandige Zonder Personeel.

Op 16 november  2011 leidde ze een lunchgesprek over de  Toekomst van Journalistiek, georganiseerd door NPOX, het netwerk voor mediamakers, de creatieve club van programmamakers van alle publieke omroepen.

Op 16 september 2009 was ze dagvoorzitter van het Studium Generale van Nassau Verzekeringen over wanbeleid in de zorg. Naar aanleiding van de governance brief van minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, discussieerden de aanwezigen over bestuurdersaansprakelijkheid in de zorg.